RAL·LIS
Esports 05/04/2012

Marc Coma referma el seu lideratge a l'Abu Dhabi Desert Challenge a falta d'una etapa

El pilot català conclou 11è la quarta etapa i es manté líder amb més de sis minuts d'avantatge sobre el segon classificat, el castellonenc Joan Barreda

Ara
1 min

BarcelonaObrint pista després de la seva important victòria en la tercera etapa, Marc Coma ha aconseguit aquest dijous mantenir-se al capdavant de la classificació general de l'Abu Dhabi Desert Challenge. La penúltima jornada arrencava amb el pilot català partint primer en els 318 quilòmetres cronometrats, acabant onzè de l'especial, a 15 minuts i 26 segons del vencedor, Hélder Rodrigues. Aquest resultat li ha permès mantenir el liderat, amb 6 minuts i 34 segons d'avantatge sobre el segon classificat, el castellonenc Joan Barreda. El segon català de la classificació general és Jordi Viladoms, que ocupa la cinquena posició.

Després de 4 hores, 38 minuts i 23 segons d'especial, Marc Coma ha complert el seu objectiu de la jornada, administrant l'avantatge obtingut en l'etapa de dimecres, la més llarga del ral·li. Aquesta estratègia permet a Coma conservar el liderat i col·locar-se en una posició de sortida avantatjosa de cara a l'última etapa amb la que aquest divendres conclourà la cursa, de nou a Abu Dhabi.

Seran 364 quilòmetres, en què després d'un enllaç de 13 quilòmetres, hauran de fer front a una especial de 287 quilòmetres cronometrats, i un últim enllaç de 64 quilòmetres, fins a la meta final a Abu Dhabi.

stats