DAKAR 2013
Esports 05/12/2012

Marc Coma: "He començat a entrenar amb la moto de muntanya i m'he notat molt còmode"

El pilot d'Avià, ja recuperat de la seva lesió a l'espatlla esquerra, ultima la seva preparació per afrontar el seu onzè Dakar consecutiu

Ara
1 min
Marc Coma prepara el seu onzè Dakar

BarcelonaMarc Coma ultima la seva preparació per afrontar el seu onzè Dakar consecutiu. El tricampió del ral·li més dur del planeta disputarà la prova, amb l'ajuda de Joan Pedrero, el seu motxiller per tercer any seguit. El d'Avià, pilot AMV des de 2005, lluirà els colors de l'especialista en assegurances de moto i quad per novena temporada consecutiva.

Marc Coma afronta ara mateix la recta final de la seva preparació per al Dakar. La lesió soferta a l'espatlla esquerra, en la tercera etapa del Ral·li del Marroc, ha condicionat els seus entrenaments encara que l'evolució del pilot segueix segons els terminis marcats. Aquesta mateixa setmana el pilot d'Avià ja s'ha entrenat amb una moto de muntanya i les seves primeres sensacions han estat molt bones. En les setmanes anteriors, ha estat entrenant amb BTT, al costat de la preparació física que està desenvolupant al CAR de Sant Cugat per arribar en plena forma.

"La lesió ha condicionat els nostres plans però seguim treballant dur per poder arribar ben preparats físicament. En les últimes setmanes hem estat entrenant amb la BTT, però des de fa uns dies ja hem iniciat el nostre pla d'entrenaments amb la moto de muntanya i m'he notat molt còmode", ha reconegut Marc Coma.

stats