DAKAR 2012
Esports 10/01/2012

El pilot català Marc Guasch és operat de la melsa després de la caiguda al Dakar

El pilot català, motxiller de Laia Sanz, ha caigut durant l'etapa d'aquest dilluns i s'ha trencat quatre costelles, s'ha perforat el pulmó i també s'ha ferit la melsa

Efe
1 min
Marc Guasch, amb Laia Sanz, durant el Dakar. GAS GAS

IquiqueEl pilot de motos català Marc Guasch (Gas-Gas) ha estat operat de la melsa després de patir una caiguda aquest dilluns en la vuitena etapa del Dakar, en què a més es va fracturar quatre costelles i va patir una contusió pulmonar amb vessament, segons han informat aquest dimarts els serveis mèdics del ral·li.

Segons un comunicat del director mèdic de la cursa, el pilot ha estat intervingut a la clínica La Portada, a la ciutat xilena d'Antofagasta. Fonts de l'equip del pilot han precisat que li ha estat extirpada una part de la melsa. A més, els metges del ral·li han dit que se li ha practicat un drenatge per solucionar el vessament al pulmó.

Guasch, company d'equip de la també catalana Laia Sanz, està "estable i conscient", tot i que romandrà durant alguns dies sota supervisió mèdica en el servei de vigilància intensiva del centre mèdic d'Antofagasta.

stats