MOTOCICLISME
Esports 02/11/2011

Marc Márquez es perdrà el GP de València si no millora de la vista

L'equip Repsol descarta la seva participació en l'última cursa de la temporada, tot i que si millora del seu problema de visió, podria pujar a la moto

Ara
2 min
Marc Márquez, feliç per la nova 'pole' que ha aconseguit a Motegi. TORU HANAI / REUTERS

BarcelonaDesprés de les proves mèdiques a les quals s'ha sotmès avui al USP Institut Universitari Dexeus, el pilot Marc Márquez s'ha vist obligat a acceptar que aquest cap de setmana no podrà lluitar pel títol de Moto2 a València. La vista del jove pilot de Cervera ha anat millorant des del seu retorn de Malàisia, però encara no es troba al cent per cent, així que inicialment es descarta la seva participació el Gran Premi de la Comunitat Valenciana.

No obstant això, el pilot Repsol es desplaçarà dijous a la tarda fins al traçat Ricardo Tormo perquè, com li han indicat els metges, cap una remota possibilitat que la seva recuperació completa de la visió es produeixi d'un dia per l'altre, així que vol aprofitar qualsevol mínima possibilitat, per ínfima que sigui, de poder participar a la prova final del calendari 2011.

"És una llàstima perquè jo era el que tenia més ganes de córrer a València. Amb les lesions no es pot fer res i menys quan es tracta de la vista. No és una cosa greu però necessitem més temps. Si fos una clavícula o un espatlla encara podríem fer un esforç i córrer, però sense tenir la vista al cent per cent no ens la podem jugar", comenta Márquez.

"Si em fallés la vista encara que només fos un moment, posaria en perill la meva integritat física i també la dels altres pilots. No podem ser molt optimistes, però els metges apunten que hi ha una petita possibilitat de millora, a veure si apareix. Si no, serà una pena perdre l'última carrera a València davant dels nostres aficionats, però estarem igual de contents amb la temporada que hem fet. Amb aquestes coses no s'hi pot fer res i ara només hem de pensar en la recuperació", ha conclòs el pilot de Cervera.

stats