MOTOCICLISME
Esports 22/11/2011

Marc Márquez confirma que no participarà en els entrenaments de Jerez

El pilot català encara no s'ha recuperat del tot dels problemes de visió que li van provocar la caiguda que va patir a Malàisia

Efe
1 min
Marc Márquez, atenent la premsa a Xest. CXMARCMARQUEZ.COM

BarcelonaEl pilot català Marc Márquez no participarà en els entrenaments de Moto2, que a partir d'aquest dimecres es faran al circuit andalús de Jerez de la Frontera.

El neuroftalmòleg de l'Institut Català de la Retina, Jordi Arruga, va realitzar dijous passat una revisió a Márquez i va veure que el pilot no es trobava encara plenament recuperat dels seus problemes de visió, provocats per la caiguda patida en el Gran Premi de Malàisia, el 21 d'octubre passat.

En una nota feta pública per l'equip del pilot, s'indica que el doctor Arruga, va realitzar una nova prova amb vidres de prisma que corregeixen la visió doble per determinar l'evolució de la lesió ocular d'en Marc, amb la qual es va confirmar la millora del pilot, tot i que no estarà completament recuperat per poder afrontar els tres pròxims dies d'entrenaments.

Emilio Alzamora, sabedor que la lesió necessita el seu temps, ha comentat que "tal com ens han dit els metges, no podem estimar en quant temps necessitarà en Marc per estar plenament recuperat, encara que l'evolució de la seva lesió és positiva, tal com ens ha indicat el Doctor Arruga. Així que ara mateix hem de tenir paciència".

stats