MOTOCICLISME
Esports 16/01/2012

Marc Márquez, intervingut amb èxit dels seus problemes de visió a l'ull dret

El pilot no descarta la seva presència en els primers entrenaments de pretemporada de la categoria de Moto2, del 8 al 10 de febrer al Circuit Ricardo Tormo de Xest

Ara
1 min
Marc Márquez, atenent la premsa a Xest. CXMARCMARQUEZ.COM

BarcelonaMarc Márquez ha estat intervingut aquest dilluns amb èxit dels seus problemes de visió a l'ull dret a la Unitat de Cirurgia Major Ambulatòria de l'Institut Oftalmològic de l'Hospital Clínic de Barcelona pel Doctor Bernardo Sánchez Dalmau.

El cirurgià ha intervingut al pilot de la paràlisi del múscul oblic superior dret per afectació del quart parell cranial dret d'origen traumàtic que presentava després de l'accident del passat 21 d'octubre, quan va patir una forta caiguda en els entrenaments lliures del Gran Premi de Malàisia. "Al pacient se li ha practicat l'operació amb anestèsia locoregional i sedació, i tot ha transcorregut de forma satisfactòria", ha assegurat el doctor Sánchez, que li ha donat l'alta hospitalària "perquè segueixi la recuperació al seu domicili".

El campió del món de 125 cc ha anat recuperant la visió de manera gradual durant els últims tres mesos, però sense arribar a l'estat òptim necessari per pilotar a nivell professional. Després de consultar diversos especialistes i que aquests coincidissin que se li havia d'estabilitzar la visió al quiròfan, es va decidir realitzar aquesta petita intervenció.

En els propers dies, Márquez haurà de fer repòs i començar la recuperació. Els primers entrenaments de pretemporada en la categoria de Moto2 estan previstos del 8 al 10 de febrer al Circuit Ricardo Tormo de Xest (València) i no es descarta la seva presència. La decisió es prendrà a finals de mes depenent de l'estat del pilot Repsol i després de consultar-ho amb els especialistes.

stats