MOTOCICLISME
Esports 03/07/2011

Marc Márquez manté el seu idil·li personal amb Mugello

El de Cervera, que sortia des de la pole position, torna a imposar-se al traçat italià on l'any passat ja va guanyar i on va fer un salt important cap al campionat de 125 cc

Nuria García
Marc Márquez, entrant a boxs al Circuit.

BarcelonaMarc Márquez segueix sense tenir aturador. Aquest matí, a Mugello, s'ha imposat per davant d'Stefan Bradl i de Bradley Smith, que li han posat les coses complicades i que finalment, l'han acompanyat al podi. El català, després del triomf que va aconseguir a Assen la setmana passada, ha tornat a guanyar una cursa, la segona de manera consecutiva.

Márquez ja va guanyar a Mugello la temporada passada a 125 cc. De fet, va ser al traçat italià on el de Cervera va estrenar el seu caseller de victòries al Mundial i on va fer un gran pas endavant cap al campionat del món de la categoria petita. Aquest matí ha retallat distàncies respecte a Stefan Bradl, el líder del Mundial i, tot i que l'objectiu d'aquesta temporada no és ser campió, lluitar pel Mundial de Moto2 és un tren que no es pot deixar escapar.

Marc ha fet una gran sortida i no ha perdut la primera posició de la que sortia. Smith se li ha enganxat i els dos han intentat obrir forat. Però pel darrere Bradl i De Angelis no volien deixar passar l'oportunitat de pujar al podi. Márquez ha vist com a 14 voltes pel final Bradl el superava, però tot just tres voltes més tard, el català tornava a encapçalar el grup.

Els cinc pilots del grup capdavanter de Moto2 han anat intercanviant-se les posicions fins a les últimes voltes. Fins que Marc Márquez s'ha col·locat primer i ha donat gas a fons fins que ha passat la línia de meta en la primera posició, intentant evitar que Bradl li agafés el temut rebuf.

Pel que fa a la resta de catalans, Aleix Espargaró ha fet una gran remuntada. El de Granollers sortia des de la 32a posició després de tenir problemes durant els entrenaments i ha aconseguit acabar en la novena posició. Tito Rabat ha acabat 16è i Jordi Torres, 19è. Pel darrere, Ricky Cardús ha estat 23è i Carmelo Morale,s 25è. L'últim català en classificar-se ha estat Pol Espargaró, que ha patit una caiguda quan anava setè i, tot i poder aixecar-se i continuar sense problemes, ha estat 28è.