Esports 26/07/2012

María de Villota rep l'alta mèdica després d'estar sis dies ingressada

La pilot que va perdre un ull ha abandonat ja l'Hospital Universitari La Paz

Efe
1 min
La pilot María de Villota perd l'ull dret a causa d'un accident en un test

MadridLa pilot María de Villota (Marussia) va rebre aquest dimecres a la nit l'alta mèdica després d'estar ingressada durant sis dies a l'Hospital Universitari La Paz, a Madrid, segons ha informat aquest dijous el centre mèdic en un comunicat.

"La pacient es troba en bon estat general, motiu pel qual va rebre l'alta hospitalària. En aquests sis dies d'ingrés ha estat tractada per especialistes dels serveis de cirurgia plàstica, neurocirurgia i oftalmologia, que continuaran visitant-la, ja que necessitarà sotmetre's a seguiments i tractaments periòdics al centre", detalla el comunicat mèdic.

A més, especifica que "des del punt de vista neuroquirúrgic, no presenta dèficit neurològic, de manera que no necessita intervenció".

"Com ja es va comunicar en el seu moment, la pacient ha perdut l'ull dret a causa de la greu afectació que hi va patir i seguirà sent controlada pel servei d'oftalmologia", recorda.

La nota especifica també que els especialistes en cirurgia plàstica "seran els responsables de realitzar el seguiment de les greus lesions facials i la correcció de les seves seqüeles".

stats