L'expilot de F-1 María de Villota, trobada morta en un hotel de Sevilla

L'autòpsia descarta una mort violenta

L'expilot de Fórmula 1 María de Villota ha estat trobada morta aquest divendres al matí en un hotel de Sevilla. Els equips d'emergències han rebut una trucada cap a les 7.00 h. i ja no han pogut fer res per la seva vida. María de Villota havia de pronunciar una conferència en unes jornades que es feien en el mateix hotel on l'han trobat morta.

Fonts de la investigació han assegurat a Efe que l'expilot ha mort per causes "absolutament naturals". L'autòpsia ha descartat una causa violenta de la mort.

Agents del grup d'homicidis i també de la policia científica s'han estat fins a les 10 del matí a l'hotel Sevilla Congressos.

El greu accident

La pilot madrilenya, que tenia 33 anys, va patir un greu accident el juliol del 2012 durant una jornada de test per a l'escuderia Marussia −de la qual ella era pilot de proves− a l'aeròdrom de Duxford. Arran de l'accident i després de ser operada d'urgències, va perdre un ull i va deixar les curses de Fórmula 1.

De Villota acabava de publicar el llibre 'La vida es un regal', on explica en primera persona com s'ha recuperat de l'accident, i l'havia de presentar davant la premsa el dilluns 14 d'octubre.

Filla del també expilot de Fórmula 1 Emilio de Villota, la madrilenya es va aficionar a les curses de cotxes des de petita. Amb només 16 anys ja participava en curses de karts i més tard va competir durant dues temporades (2003-2004) al Campionat d'Espanya de Fórmula 3. Des del mes de març era l'encarregada de la Categoria de Monoplaces de la Comissió de Pilots de la Federació Internacional d'Automobilisme (FIA), càrrec que compartia amb els pilots Karun Chandhok i Nigel Mansell.

Comunicat de la família: "Dono gràcies a Déu per l'any i mig de més"

La família de María de Villota ha publicat un comunicat al Facebook en què agraeix "l'any i mig de més" que va viure Maria, després del greu accident que va patir al juliol de 2012. "Estimats amics: Maria se'ns n'ha anat. Havia d'anar al cel com tots els àngels. Dono gràcies a Déu per l'any i mig de més que la va deixar entre nosaltres", diu la nota, signada per la família Villota.

Més continguts de