Fórmula 1
Esports 04/07/2012

La pilot María de Villota perd l'ull dret com a conseqüència de l'accident d'aquest dimarts

La pilot madrilenya va xocar contra un camió a l'aeròdrom de Duxford quan feia un test per a l'escuderia Marussia de Fórmula 1

Ara
1 min
María de Villota, pilot provador de Marussia / TWITTER @MARIAVILLOTA

BarcelonaLa pilot madrilenya María de Villota ha perdut l'ull dret com a conseqüència del greu accident que va patir aquest dimarts durant una jornada de test per a l'escuderia Marussia a l'aeròdrom de Duxford.

Després de l'accident, De Villota va ser traslladada a l'Hospital d'Addenbrooke, a Cambridge, on ha estat sotmesa a una llarga operació que va començar aquest dimarts a la tarda i ha acabat aquest dimecres al matí.

El cap d'equip de l'escuderia Marussia, John Booth, a través d'un comunicat, ha explicat quin és l'estat de la pilot: "La María ha sortit del quiròfan de l'Hospital d'Addenbrooke aquest matí després d'una operació llarga per fer front a les greus lesions que tenia al cap i a la cara. No obstant això, amb gran tristesa he d'informar que, a causa de les lesions que va patir, ha perdut el seu ull dret".

Segons l'escuderia, l'estat de De Villota és "crític però estable". Booth assegura que l'equip analitzarà què va passar dimarts per saber quines són les causes de l'accident que va patir la pilot madrilenya.

stats