Fórmula 1
Esports 08/01/2012

Helmut Marko, responsable de Toro Rosso, diu que Alguersuari i Buemi no tenien possibilitats de créixer

Mentre que el pilot català no té equip per a la propera temporada, el suís passa a ser el pilot reserva de Red Bull, l'escuderia de la qual Toro Rosso és filial

Efe
1 min

MadridL'austríac Helmut Marko, conseller de l'equip Red Bull Racing de Fórmula 1, ha afirmat que els dos anteriors pilots de l'escuderia Toro Rosso, el català Jaume Alguersuari i el suís Sebastien Buemi, van ser rellevats perquè no van veure-hi cap possibilitat de creixement.

"Toro Rosso va ser creat per donar oportunitats als pilots joves. Alguersuari i Buemi han tingut aquesta oportunitat tres anys, i després d'aquest temps és possible avaluar el desenvolupament d'un pilot", assenyala Marko en una entrevista que publica el diari esportiu italià La Gazzeta dello Sport.

"No hem vist en ells cap possibilitat de creixement. Tots dos han tingut l'oportunitat de ser pilots de Gran Premi, però per nosaltres no és suficient. Necessitem guanyadors", afegeix.

Alguersuari i Buemi han estat substituïts per al 2012 a Toro Rosso per l'australià Daniel Ricciardo i el francès Jean-Eric Vergne. El català no té equip, mentre que el suís ha passat a ser el pilot reserva de Red Bull, l'escuderia de la qual Toro Rosso és filial.

stats