MotoGP

Márquez: "Segur que els aficionats s'ho han passat molt bé"

El pilot de Cervera ha coincidit amb Rossi i Pedrosa, segon i tercer a Montmeló, a dir que la cursa de MotoGP ha estat emocionant

Marc Márquez ha celebrat com poques vegades la victòria a Montmeló. N'hi havia per a això i per a molt més. A banda d'igualar el rècord de Valentino Rossi de set victòries consecutives a la màxima categoria, el de Cervera ha estat el més ràpid d'una cursa elèctrica, impecable, amb emoció fins al final. "Estic segur que els aficionats s'ho han passat molt bé", ha dit el guanyador.

"Avui ha estat més difícil perquè les Yamaha tenien molt bon ritme al principi de cursa. Tot i això, he pogut atrapar el Valentino [Rossi], malgrat que he comès un error al final de recta. M'he situat en una posició límit, he perdut un segon i mig, però l'he tornat a atrapar. La darrera volta ha estat magnífica. Ha estat especial lluitar a la volta final amb Valentinio i Dani [Pedrosa], i amb tants avançaments! Segur que els aficionats s'ho han passat molt bé", ha comentat Márquez a la roda de premsa posterior.

Rossi: "Hem fet una bona feina"

"No havia entès per què el Dani i el Marc havien aixecat la mà [quan l'han avançat amb bandera groga]. Al principi pensava que era pluja però no m'havia adonat de la bandera groga. Ha estat una gran cursa, m'ho he passat molt bé. Podia guanyar, però a les voltes finals les Honda eren una mica millor. En qualsevol cas, hem fet una bona feina i toca continuar així", ha dit Il Dottore, segon classificat.

Pedrosa: "No s'han de buscar excuses. Estic content"

"Estava pressionant molt des de la meitat i fins al final de cursa. La moto no anava malament i pensava que tenia opcions. He fet el màxim a les voltes finals però no he pogut. A la darrera volta ho he intentat fins al final però m'he acabat tocant [amb Márquez] i he perdut la segona posició. Però això són les curses, no s'han de buscar excuses. Estic content", opinava Dani Pedrosa, que ha caigut fins al tercer lloc del podi després de tocar-se amb Márquez.