Moto2
Esports 22/10/2011

Márquez dóna les voltes reglamentàries i Luthi aconsegueix el millor temps

Encara afectat pel fort cop que es va donar al coll en els primers entrenaments lliures, el pilot català només ha fet tres voltes i sortirà des de la dotzena fila

Efe
2 min
Marc Márquez només ha fet tres voltes als entrenaments oficials

SepangMarc Márquez (Suter), encara afectat pel fort cop que es va donar al coll en els primers entrenaments lliures per al Gran Premi de Malàisia de Moto2, ha complert amb les voltes reglamentàries que havia de donar per poder classificar-se per la cursa de Sepang i ha baixat de la moto.

D'altra banda, el suís Thomas Luthi (Suter) ha estat l'autor del millor temps de la formació de sortida per a la prova malaia amb un temps de 2:07.512, unes dues dècimes més ràpid que alemany Stefan Bradl (Kalex), líder de la classificació provisional del mundial.

Márquez, encara amb problemes físics, ha optat per descansar durant tota la jornada. No ha disputat els últims entrenaments lliures i en els oficials, els que han de configurar la formació de sortida, amb prou feines ha completat tres girs.

Ha fet la seva volta ràpida en 2:12.864 en la segona de les tres que ha completat i ha tornat al seu taller per baixar de la moto a la trenta-cinquena posició, després superat pel qatarià Mashel Al Naimi.

Així, almenys, Marc Márquez disposarà d'unes altres 24 hores per intentar recuperar-se i disputar en les millors condicions possibles la prova de Malàisia en un intent clar de mantenir alguna opció al títol mundial pel que tant ha lluitat al llarg de tota la seva primera temporada a Moto2 amb l'alemany Bradl.

En pitjors condicions que Márquez han acabat dos dels pilots involucrats en la negligència dels controls de pista a Sepang: Ricard Cardús (Moriwaki), que viatjarà aquesta nit a Barcelona, i el britànic Bradley Smith (Tech 3), que ha rebut l'alta a l'hospital després de descartar una altra lesió que no fos un trencament de la clavícula esquerra i que ha vist els entrenaments des del seu taller.

Coneixedor de la gran oportunitat que es presentava davant seu, l'alemany Stefan Bradl (Kalex) ha forçat el seu ritme al màxim i s'ha pogut col·locar primer en la seva tercera volta, en què ha marcat un temps de 2:07.724 al qual no s'havia acostat a tot el cap de setmana.

Al costat de Bradl, ha lluitat per la primera posició de la formació de sortida el suís Thomas Luthi (Suter), el més ràpid dels entrenaments lliures.

A set minuts pel final el pilot suís s'ha posat al capdavant amb un registre de 2:07.512, mentre que la tercera posició ha estat per l'italià Michele Pirro (Moriwaki), que se les ha hagut de veure durant bona part de la tanda amb els germans Espargaró, a qui ha superat en la seva última volta el japonès Yuki Takahashi (Moriwaki). Així, Pol Espargaró ha acabat cinquè, i el seu germà Aleix, sisè.

stats