MOTO3
Esports 29/04/2012

Viñales: "M'hauria agradat ser al podi, però tenint en compte les circumstàncies, el resultat no és gens dolent"

El català, que ha remuntat fins a la 6a posició final, comenta que no sap els motius del moviment estrany que ha fet la moto i que l'ha fet caure fins la 28a posició

Efe
1 min
Maverick Viñales, al circuit de Jerez / JAVIER SORIANO / AFP PHOTO

Jerez de la FronteraEl català Maverick Viñales (FTR Honda) ha reconegut que no està gaire satisfet amb el desenvolupament de la carrera de Moto3 del Gran Premi d'Espanya, però ha assenyalat que "el Mundial acaba de començar".

"Som segons a la general i no cal tenir pressa", ha dit Viñales, que va guanyar la carrera de Qatar i ha estat sisè a Jerez, i ha reconegut que aquesta cursa ha estat "difícil" i que l'ha gestionat "de la millor manera possible".

"La veritat és que no sé ben bé el motiu del moviment estrany que m'ha fet la moto, però la sortida de pista m'ha fet perdre molt de temps i m'he quedat molt enrere", ha lamentat.

"En aquell moment m'he posat el 28è i he tirat molt per remuntar, però també pensava en acabar, ja que a casa sempre esperes fer-ho el millor possible i m'hauria agradat ser al podi, però el resultat, tenint en compte les circumstàncies, no és gens dolent", ha assegurat el pilot.

stats