FÓRMULA 1
Esports 16/03/2012

Els Mercedes presenten candidatura a la lluita pel títol després dels dos primers lliures

L'alemany Michael Schumacher ha estat tercer en els primers entrenaments i ha dominat en la segona sessió. De la Rosa, amb problemes, només ha pogut fer una volta

N. García
1 min
Michael Schumacher, al circuit d'Albert Park DIEGO AZUBEL / EFE

BarcelonaTot i que després de les primeres sessions d'entrenaments lliures és massa precipitat treure conclusions, el cert és que amb el que s'ha vist sobre la pista molla d'Albert Park, sembla que Mercedes ha aconseguit fer el pas definitiu. L'alemany Michael Schumacher ha estat tercer en la primera sessió d'entrenaments i ha dominat la segona.

També han demostrat que plantaran cara els McLaren de Jenson Button i Lewis Hamilton, que han marcat en la primera tanda els dos millors temps de la jornada. Per darrere, el Ferrari de Fernando Alonso, que ha aconseguit dues quartes posicions en les dues sessions.

Més discrets han estat els Red Bull, que han seguit fent proves, i tot apunta que han rodat amb el dipòsit ple de benzina. Sebastian Vettel ha estat onzè i desè, mentre que el seu company, Mark Webber, ha estat cinquè en la primera sessió i onzè en la segona.

Qui no ha tingut una jornada tranquil·la ha estat Pedro Martínez de la Rosa. En la segona tanda, el català ha pogut fer la primera volta al volant del nou HRT, però només una. De la Rosa ha patit problemes a la direcció assistida i ha hagut de tornar als boxs. Aquest dissabte, abans de la qualificació, encara tindran una altra sessió per seguir provant el cotxe, i per això als mecànics els espera una llarga nit treballant en el monoplaça, per evitar que aquests problemes es reprodueixin en la sessió d'entrenaments oficials.

stats