Publicitat
Publicitat

Fórmula 1

Secretisme i suports en el primer aniversari de l'accident de Michael Schumacher

El pilot treballa diàriament en la recuperació de les seves facultats, sensiblement afectades després de patir greus lesions cranials esquiant als Alps francesos

La incertesa sobre la recuperació de Michael Schumacher, el secretisme al voltant del seu estat i el suport dels incondicionals marcaran aquest dilluns el primer aniversari del greu accident que va patir l'home rècord alemany de la Fórmula 1.

El set vegades campió del món de Fórmula 1, que complirà 46 anys el 3 de gener, roman a casa seva a Gland (Suïssa), on va ser traslladat al setembre després de despertar del coma al qual va ser induït a l'hospital de Grenoble (França) i passar un temps en una clínica de rehabilitació de Lausana (Suïssa).

Michael Schumacher treballa diàriament en la recuperació de les seves facultats, sensiblement afectades després de patir greus lesions cranials esquiant als Alps francesos, un procés que segons els experts es pot allargar diversos anys i que té un èxit incert. Mentre que alguns metges confien que el pilot pugui en algun moment tornar a valer-se per a la vida quotidiana a còpia de tenacitat, altres experts consideren que Schumacher quedarà invàlid.

Històries de superació esportiva

Etiquetes

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT