FÓRMULA 1

Mick Schumacher debuta amb Ferrari al test de Bahrain

El fill de l'heptacampió de món de F1 disputarà la jornada de dimecres amb Alfa Romeo

Mick Schumacher, fill de Michael Schumacher, set cops campió del món de la F1, està disposat a seguir les passes del seu pare. El jove pilot, que està fent un bon paper en la seva primera temporada a la F2, l'avantsala de la F1, ha tingut l'oportunitat de conduir un monoplaça Ferrari durant els tests de joves pilots que els equips estan fent a Bahrain.

Aquest dimarts Mick Schumacher ha provat el Ferrari per primer cop. Acompanyat de la seva mare, Corinna, que li ha donat suport des del box, el jove pilot ha viscut la seva primera experiència a bord de l'SF90, el monoplaça amb què aquest any competeixen Sebastian Vettel i Charles Leclerc. A les 8 del matí ha sortit del box i ha fet la seva primera volta al traçat de Bahrain.

L'holandès Max Verstappen (Red Bull-Honda) ha encapçalat els tests precisament per davant de Mick Schumacher. En el seu debut al volant d'un Fórmula 1, el debutant ha donat 33 voltes amb el Ferrari abans que la pluja aturés els entrenaments. Més tard ha tornat per fer 21 voltes més, passant de la vuitena a la segona plaça.  En el seu primer dia de tornada al volant d'un F1, l'espanyol Fernando Alonso va donar 64 voltes mentre va treballar en el desenvolupament dels pneumàtics de Pirelli. El bicampió del món tornarà a l'acció aquest dimecres, de nou al servei de Pirelli.

 Aquest dimecres Schumacher tornarà a sortir a pista. Ho farà a bord d'un Alfa Romeo, el segon monoplaça de F1 que provarà. A Ferrari serà el torn de Sebastian Vettel.