MOTOR
Esports 04/08/2019

El fill de Michael Schumacher aconsegueix a Hongria la primera victòria a la Fórmula 2

Mick Schumacher ha guanyat la segona de les dues curses disputades a l'Hungaroring

Mick Schumacher, guanyador de la segona cursa de la Fórmula 2 a l'Hungaroring

BudapestL'alemany Mick Schumacher (Prema Racing), fill del set cops campió mundial de Fórmula Michael Schumacher, ha aconseguit aquest diumenge la seva primera victòria en la F2, després d'adjudicar-se la segona de les dues curses disputades aquest cap de setmana a Hongria.

Schumacher ha sigut el millor en la cursa curta a l'Hungaroring –en què s'han fet 28 voltes a la pista, de 4.381 metres, per completar un recorregut de 122 quilòmetres–, que ha guanyat amb un segon i quatre dècimes d'avantatge sobre el japonès Nobuharu Matsushita (Carlin). Matsushita, de fet, ha pressionat l'alemany en les últimes voltes, però Schumacher ha contingut els atacs del japonès per mantenir la primera posició.

El brasiler Sérgio Sette Câmara (DAMS) ha acabat tercer, a tres segons i tres dècimes del fill del Kàiser.