MOTO2
Esports 18/09/2011

Marc Márquez, a sis punts del lideratge del Mundial

El pilot de Cervera guanya una emocionant cursa, en la que ha lluitat amb Corsi i Iannone, i retalla diferències en la classificació general amb Bradl, que ha estat vuitè

Nuria García
1 min
Marc Márquez ha aconseguit un triomf emocionant. MIRCO LAZZARI / GETTY IMAGES

BarcelonaComencen a acabar-se els qualificatius per explicar el que està fent Marc Márquez aquesta temporada. El de Cervera debutava a Moto2 aquesta temporada, però en cap moment sembla que aquest sigui el primer any que estigui a Moto2. Amb contundència, lluitant amb tots els rivals, però a la vegada amb tranquil·litat, així guanya Márquez les curses.

La d'aquest diumenge no era gaire fàcil. Márquez sortia primer, però el vent que bufava a Motorland feia que les condicions de pilotatge canviessin. I, a més, el català ha hagut de lluitar amb Iannone i amb Corsi, que no li han posat les coses fàcils. La cursa ha estat de les més emocionants i entretingudes dels últims temps, amb infinitat d'avançaments entre els pilots capdavanters.

Però després de calcular quan havia d'atacar, a cinc voltes pel final, Márquez ha superat Iannone i ha marxat. I això ha coincidit amb els problemes que ha semblat tenir Bradl, que ha anat de més a menys. D'estar lluitant per ser primer a quedar endarrerit, intentant sumar el màxim de punts possibles. L'alemany ha acabat vuitè i Márquez li ha retallat 17 punts en només una cursa. En queden quatre, quatre finals entre l'alemany i el català.

Pel que fa a la resta de catalans, el millor ha estat Aleix Espargaró, que ha acabat cinquè. El seu germà Pol ha estat catorzè, mentre que Tito Rabat ha acabat setzè. Jordi Torres ha estat vintè; Ricky Cardús, 25è, i Joan Olivé, 28è. Elena Rosell ha acabat la seva primera cursa del Mundial en la 33a posició.

stats