MOTOCICLISME
Esports 02/04/2011

Nova pole per a Stefan Bradl

Marc Márquez, que ha caigut a vuit minuts del final, sortirà quart, des de la segona línia de la graella del sortida del Gran Premi que se celebra a Jerez

Efe
1 min
Stefan Bradl negocia una corba del circuit de Jerez durant els entrenaments oficials.

Jerez de la FronteraEl pilot alemany Stefan Bradl (Kalex) ha aconseguit el millor temps en els entrenaments oficials de la categoria de Moto2 al Gran Premi d'Espanya, segona prova del Campionat del Món de motociclisme, i sortirà aquest diumenge des de la pole.

Bradl ha aconseguit un temps de 1:42:706 i compartirà la primera línia amb Yuki Takahasi (Gresini Racing) i Thomas Luthi (Interwetten Paddock), als quals ha avantatjat en dues dècimes i mig segon, respectivament.

Per la seva banda, el català Marc Márquez (Team Catalunya Caixa) sortirà quart, des de la segona línia, després de la caiguda patida a vuit minuts del final al primer revolt del circuit gadità, fet que li ha impedit marcar un millor temps i acostar-se al millor temps de Bradl.

Amb aquesta posició, Bradl reafirma la seva candidatura per aconseguir el títol de campió després de la pole i la victòria aconseguida en el primer Gran Premi celebrat a Losail.

Aleix Espargaró ha estat vuitè, mentre que Ricky Cardús, Àxel Pons i Tito Rabat ocuparan la setena fila de la graella. Pol Espargaró sortirà 27è.

stats