MOTO2
Esports 08/07/2012

Marc Márquez es passeja a Sachsenring i Pol Espargaró remunta i es queda a un pas del podi

El pilot de Cervera s'exhibeix amb una altra gran cursa i segueix ampliant el seu avantatge al capdavant de la classificació general del Mundial

N. García
2 min
Marc Márquez ha aconseguit el triomf a Sachsenring / ROBERT MICHAEL / AFP PHOTO

BarcelonaMarc Márquez ha tornat a demostrar perquè és el líder del Mundial de Moto2. El pilot de Cervera ha fet al circuit de Sachsenring una nova exhibició i ha pujat al capdamunt del podi per quart cop aquesta temporada. Al podi l'han acompanyat Mika Kallio i Alex De Angelis, mentre que quart ha estat Pol Espargaró, que ha fet una gran remuntada ja que sortia des de la 17a posició.

Márquez ha fet una gran sortida i no ha deixat escapar la primera posició. Ben aviat, Iannone s'ha col·locat darrere d'ell i ha intentat l'atac, però l'italià ha caigut quan faltaven 19 voltes per al final. Sense Iannone, Márquez ha intentat obrir forat, però Kallio i De Angelis han marxat amb ell.

Pel darrere, Pol Espargaró seguia progressant, guanyant posicions volta a volta, revolt a revolt. Quan s'havien disputat quatre voltes, ja havia guanyat set posicions i era desè. El granollerí ha tingut un ensurt quan encara faltaven 23 voltes: ha salvat la caiguda, però ha perdut 1,5 segons respecte al líder, Marc Márquez. Espargaró no s'ha rendit i s'ha situat quart. Tot i que ha intentat arribar al grup capdavanter, al final el granollerí ha pensat en el Mundial i en sumar els punts de la quarta posició, quedant-se a un pas del podi.

Tito Rabat, que sortia 27è, també ha aconseguit una gran remuntada i ha creuat la meta en la 12a posició. Qui no ha tingut tanta sort ha estat Toni Elías, que ha caigut quan havia disputat cinc voltes.

Ara, Márquez segueix sent el líder del Mundial de Moto2, amb 152 punts, 43 més que Pol Espargaró, que és el segon classificat i 45 més que el tercer, Thomas Luthi.

Classificació GP d'Alemanya - Moto2

1. Marc Márquez

2. Mika Kallio

3. Alex de Angelis

4. Pol Espargaró

5. Thomas Luthi

6. Simone Corsi

7. Bradley Smith

8. Xavier Simeon

9. Claudio Corti

10. Dominique Aegerter

---

12. Tito Rabat

13. Ricky Cardús

stats