MOTOCICLISME
Esports 05/11/2011

Pirro marca la 'pole' el dia que Bradl es proclama campió del món sense córrer l'última cursa

Michele Pirro aconsegueix el millor temps a Xest, seguit de Takahashi i de Kallio. Bradl, quart, és campió del món degut a l'absència de Marc Márquez, que no pot disputar l'última cursa de l'any

Nuria García
Bradl ha aconseguit proclamar-se campió del món de Moto2 sense córrer.

BarcelonaMichele Pirro ha aconseguit l'última pole position de la temporada, en una sessió d'entrenaments oficials marcada per la pluja. Els pilots han sortit a rodar i a fer les seves voltes ràpides però quan havien passat uns minuts, ha començat a ploure i tots s'han tancat als boxs.

La notícia, més que el millor temps de Pirro, ha estat l'absència de Marc Márquez. El català era l'únic que podia fer ombra a Stefan Bradl, però no ha pogut sortir a rodar en els entrenaments oficials degut a un problema de visió. Així doncs, sense pujar-se a la moto, Stefan Bradl ha aconseguit el títol de campió del món de Moto2.

Al costat de Pirro sortiran en la primera línia Takahashi i Kallio, mentre que a la segona fila sortirà Stefan Bradl, el ja campió del món.

Pel que fa als catalans, Aleix Espargaró sortirà 11è i el seu germà Pol, 13è. Per darrere d'ells, Jordi Torres prendrà la sortida des de la 15a posició, just al costat de Tito Rabat, 16è. Àxel Pons ha intentat pujar a la moto, però finalment els metges li han recomanat que no prengui la sortida, ja que pateix marejos arran de la caiguda que va patir a la cursa de Malàisia.