MOTO2
Esports 07/04/2012

Luthi no afluixa i marca la 'pole' a Moto2 davant d'un impressionant Marc Márquez

El pilot de Cervera, que no va poder fer pretemporada, ha anat de menys a més durant el GP de Qatar i ha aconseguit el segon millor temps darrere el suís

N. García
1 min
Luthi sortirà des de la primera posició / EFE

BarcelonaThomas Luthi ha seguit en la qualificació amb la dinàmica demostrada en els entrenaments lliures del GP de Qatar i ha marcat el millor temps en la categoria de Moto2. El pilot suís ha dominat de principi a fi la sessió d'aqeust dissabte i diumenge sortirà des de la primera posició després d'aconseguir rodar en 2:00.187.

Per darrere d'ell ha acabat un sorprenent Marc Márquez. El de Cervera, que no va poder fer la pretemporada a causa dels seus problemes de visió, ha anat de menys a més durant tot el cap de setmana i, si divendres aconseguia el novè registre en els últims lliures, aquest dissabte ha aconseguir colar-se en la primera fila marcant el segon millor temps.

Tercer sortirà Andrea Inannone, seguit d'un motivat Pol Espargaró. El seu company a l'equip Pons, Tito Rabat, ha aconseguit el setè temps i també lluitarà per pujar al podi en la primera cursa de la temporada.

De la seva banda, Toni Elías ha estat 17è, Àngel Rodríguez 22è, seguit de Ricky Cardús i d'Àxel Pons. Des de la 26a posició sortirà Nico Terol i per últim, Elena Rosell ha acabat en la 32a plaça.

stats