MOTOCICLISME
Esports 06/11/2011

Pirro guanya sortint des de la 'pole' l'última cursa de Moto2 de l'any

El pilot italià s'imposa en el GP de la Comunitat Valenciana. Bradl, ja campió del món, cau al principi de la cursa valenciana

Nuria García
1 min

BarcelonaL'última cursa de l'any no ha estat gaire entretinguda. La pluja, que ha anat caient de manera intermitent sobre el circuit Ricardo Tormo de Xest, ha impedit que els pilots arrisquessin i ha restat emoció a la cursa.

El guanyador ha estat Michele Pirro, que va aconseguir la primera victòria de la seva vida en el Mundial de Motociclisme. Al podi, l'han acompanyat Kallio i Aegerter.

Stefan Bradl, que ja era campió del món abans de sortir, ha patit una caiguda en les primeres voltes i no ha pogut acabar l'última cursa de l'any. També ha caigut Yuki Takahashi quan liderava la cursa. La caiguda ha estat forta, però al centre mèdic han dit que no hi havia cap problema greu. En tot cas i després que Takahashi hagi patit una pèrdua de memòria, l'organització de la cursa ha portat el pilot a l'hospital per fer-li una última revisió.

Pel que fa als catalans, el millor ha estat Pol Espargaró, que ha acabat 14è. Jordi Torres ha estat 18è, Aleix Espargaró 21è i Joan Olivé, 26è.

stats