Publicitat
Publicitat

MOTO3

Lluís Salom guanya la seva primera cursa i Viñales cau en l'última volta a Indianapolis

El pilot mallorquí, que era tercer, ha fet un gran avançament en l'última volta per col·locar-se líder i aconseguir el seu primer triomf. Cortese segueix sent el líder del Mundial de Moto3

El pilot balear Lluís Salom ha aconseguit al circuit d'Indianapolis el seu primer triomf al Mundial. El mallorquí ha fet una cursa molt intel·ligent i s'ha situat tercer durant bona part de les voltes. Pacient, Salom ha aprofitat la seva oportunitat en l'última volta amb un doble avançament a Maverick Viñales i a Sandro Cortese.

La nota negativa de la cursa ha sigut la caiguda del català Maverick Viñales, que ha caigut quan rodava segon en l'última volta de la cursa i no ha pogut sumar cap punt. A Salom l'han acompanyat al podi Sandro Cortese (que segueix sent el líder del Mundial, amb 29 punts d'avantatge respecte al segon, Maverick Viñales) i Jonas Folger.

Maverick Viñales no ha fet una bona sortida però, com Cortese, el seu principal rival en la lluita pel títol, ha anat remuntant a mesura que passaven les voltes. Mentre Viñales rodava sisè, Cortese ha arribat a col·locar-se en la vuitena posició en els primers girs. La cursa ha sigut en grup fins gairebé l'equador, quan Viñales, Cortese i Salom han aconseguit separar-se de la resta de pilots després que el català incrementés el ritme i els altres dos pilots s'enganxessin a la seva moto.

A nou voltes per al final, Cortese ha superat Viñales. El català, amb una moto amb menys velocitat punta que les KTM, ha vist com per més que intentava marxar l'alemany i el balear li seguien el ritme. Però Viñales encara tenia una carta amagada i, a sis voltes per al final, ha tornat a superar Cortese. L'alemany ha estudiat durant diverses voltes el català i ha intentat superar-lo quan només faltaven dues voltes, però Maverick s'ha defensat molt bé fins a l'apurada de frenada de l'última volta, en què l'alemany l'ha avançat.

Àlex Rins ha creuat la línia de meta setè i Isaac Viñales 14è, mentre que Àlex Rins i Adrián Martín han caigut.

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT