MOTOCICLISME

Aleix Espargaró: "Que tot el pàdoc vigili i tanqui les seves oficines, m'acaben de robar l'ordinador, l'Ipad, la cartera..."

Al pilot de Granollers li han robat tot el material que havia portat al circuit mentre feia una volta de reconeixement

El granollerí Aleix Espargaró no ha començat amb bon peu el cap de setmana del GP de l'Argentina que es disputa al circuit Termas de Río Hondo, ja que quan ha arribat al traçat li han robat tot el seu material informàtic de l'oficina de l'equip.

Espargaró ha arribat a primera hora del matí a l'oficina que té el seu equip al circuit de Termas de Río Hondo i hi ha deixat el seu ordinador i els estris personals per fer una volta de reconeixement al traçat. Quan ha tornat s'ha trobat que li havien sostret el maletí on ho portava tot. Només li han deixat el passaport i un llibre. "Que tot el pàdoc vigili i tanqui les seves oficines, m'acaben de robar l'ordinador, l'Ipad, la cartera... de dins de l'oficina, compte!!", ha dit el pilot a Twitter.

L'expectació a Termas de Río Hondo és impressionant i hi ha enrenou a la localitat cada vegada que els aficionats reconeixen algun dels pilots, que literalment són "assaltats" per aconseguir una foto o un autògraf i que en el cas de Valentino Rossi i dels pilots de Repsol Honda Marc Márquez i Dani Pedrosa ha obligat a intervenir la policia.

Tant Rossi com Márquez i Pedrosa han estat envoltats per aficionats al restaurant on han anat a sopar i han hagut d'avisar des de l'establiment a la policia per poder sortir per tornar als seus allotjaments.

Marc Márquez ha fet una sorpresa al seu germà Àlex, que el dia 23 va complir 18 anys i volia celebrar-ho amb el seu pare Julià i coincidir amb la resta de pilots. Quan han estat reconeguts pels aficionats, s'ha començat a formar un enrenou al carrer que ha obligat a intervenir la policia.

Més continguts de