Publicitat
Publicitat

MOTOCICLISME

Ja fa 20 anys que el Circuit acull curses del mundial de motociclisme

El Circuit de Catalunya renova cinc anys més pel Gran Premi de Catalunya de MotoGP

Dorna Sports i el Circuit de Catalunya han renovat l'acord per cinc anys més (2012-2016) la permanència del Gran Premi de Catalunya al calendari del Mundial de MotoGP

Dorna Sports i el Circuit de Catalunya han renovat l'acord per cinc anys més (2012-2016) la permanència del Gran Premi de Catalunya al calendari del Mundial de MotoGP. Carmelo Ezpeleta, CEO de Dorna Sports i Salvador Servià, director general del Circuit de Catalunya, han signat la renovació que confirma el traçat del Circuit de Catalunya com a seu del Gran Premi de Catalunya per cinc anys més.

Carmelo Ezpeleta, CEO de Dorna Sports, ha afirmat que està satisfet: "Estic content que el Circuit de Catalunya continuï formant part de la història del Mundial de MotoGP en el futur al tractar-se d'una moderna instal·lació que ja fa 20 anys que té presència a la màxima disciplina del motociclisme. Aquest circuit, a més, ha acollit de manera ininterrompuda una prova del calendari des que Dorna organitza el Mundial amb un equip molt professional que ha rebut diversos guardons en quant a organització es refereix. Per a tota la família de Dorna és un orgull seguir treballant amb el Circuit de Catalunya, tant des del punt de vista empresarial com personal."

Per la seva banda, Salvador Servià, director general del Circuit de Catalunya, ha manifestat que "és una satisfacció ratificar un acord que permet una cursa anual que genera un impacte econòmic per tota l'àrea propera al Circuit de gairebé 30.000.000 d'euros". Servià ha reconegut que " ara toca treballar per donar a conèixer aquest acord a l'entorn empresarial i al teixit econòmic del país per poder anar acompanyats en aquest projecte i poder treure el màxim benefici, compartint aquesta oportunitat de negoci i de promoció mundial."

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT