MotoGP
Esports 08/07/2012

Pedrosa aconsegueix la primera victòria de l'any i Lorenzo conserva el lideratge

El pilot vallesà guanya la primera cursa de la temporada per davant de Jorge Lorenzo, que s'ha beneficiat de la caiguda de Casey Stoner a l'última volta

Ara
1 min
Pedrosa celebra el triomf a Alemanya

BarcelonaDani Pedrosa ha aconseguit aquest diumenge al circuit de Sachsenring la primera victòria de la temporada per davant de Jorge Lorenzo, que ha acabat segon gràcies a la caiguda en la darrera volta de Casey Stoner, que incomprensiblement ha anat per terra quan lluitava pel triomf amb Pedrosa. El gran guanyador, a banda de Pedrosa, ha estat Lorenzo, que ara té catorze punts de renda sobre Pedrosa.

Jorge Lorenzo no ha pogut fer res davant el domini de les Honda durant tota la cursa, però li ha caigut el segon lloc del cel. A mesura que la cursa ha avançat, Lorenzo ha vist com l'avantatge de Pedrosa i Stoner anava en augment i ha acabat a 15 segons. El fet que no tingués referències i que ja sabés que no podia apropar-se a les Honda, de ben segur que ha afectat. El que no s'esperava Lorenzo és que Stoner caigués a la darrera volta.

El Mundial ara mateix està d'allò més igualat. Lorenzo (160), Pedrosa (146) i Stoner (140) són els tres pilots que opten al campionat i tan sols els separen vint punts.

Classificació GP d'Alemanya - MotoGP

1. Dani Pedrosa

2. Jorge Lorenzo

3. Andrea Dovizioso

4. Ben Spies

5. Stefan Bradl

6. Valentino Rossi

7. Álvaro Bautista

8. Cal Crutchlow

9. Héctor Barberá

10. Nicky Hayden

--

13. Aleix Espargaró

18. Ivan Silva

stats