MOTOGP
Esports 25/08/2012

Jorge Lorenzo domina els entrenaments oficials i arrencarà des de la primera posició

El pilot català Dani Pedrosa, que ha patit una caiguda sense conseqüències, ha acabat tercer, per darrere de Cal Crutchlow

Nuria García
1 min
Jorge Lorenzo, al box durant els entrenaments oficials a Brno / RADEL MICA / AFP PHOTO

BarcelonaJorge Lorenzo ha estat el gran dominador dels entrenaments oficials del Gran Premi de la República Txeca que se celebra aquest cap de setmana al circuit de Brno. El pilot mallorquí ha començat a marcar voltes ràpides en els primers compassos d'una sessió que ha encapçalat de principi a fi. Lorenzo, amb un temps d'1:55.799 ha aconseguit la quarta 'pole position' de la temporada.

Els pilots han sortit des de l'inici a marcar els seus millors temps per por a la pluja. I és que el cel estava molt ennuvolat. Tot i això, la pluja no ha fet acte de presència i els pilots han pogut millorar els seus registres a les acaballes de la sessió. Un d'ells ha estat Dani Pedrosa, que després de patir una caiguda sense conseqüències físiques a falta de 49 minuts per al final, ha aconseguit millorar el seu temps en l'última volta per situar-se tercer. Segon ha estat Cal Crutchlow, que també ha patit una caiguda a les acaballes de la sessió.

Aleix Espargaró arrencarà aquest diumenge des de l'onzena posició, just darrere del seu company d'equip, el francès Randy de Puniet. Toni Elías ha acabat la sessió oficial amb el 13è millor crono i Ivan Silva, amb el 18è.

stats