MotoGP
Esports 07/04/2012

Lorenzo sorprèn Stoner i marca la primera 'pole' de MotoGP a Qatar

El pilot balear anuncia que donarà guerra i aquest diumenge sortirà primer. Les Yamaha demostren que han millorant col·locant tres de les seves motos entre les quatre primeres

N. García
1 min
Jorge Lorenzo, durant els entrenaments oficials a Losail / MIRCO LAZZARI / GETTY IMAGES

BarcelonaJorge Lorenzo ha aconseguit la 'pole position' en els entrenaments oficials del Gran Premi de Qatar. El pilot de Palma ha demostrat que lluitarà amb Stoner per tornar a aixecar el títol que ja va aconseguir el 2010.

Lorenzo ha rodat en 1:54.634 i aquest diumenge sortirà des de la primera posició, seguit de Casey Stoner que, tot i que ha dominat els entrenaments, s'ha vist sorprès en els últims minuts per una gran volta del balear. De fet, Yamaha ha demostrat que ha millorat molt les seves motos i ha col·locat en les quatre primeres posicions tres de les seves motos –a més de Lorenzo, tercer sortirà Crutchlow i quart, Ben Spies–.

Qui no ha tingut el dia ha estat Dani Pedrosa. El català ha tingut problemes per arrencar la seva moto i quan ha sortit a pista, només ha pogut aconseguir el setè millor registre, per darrere del seu excompany a Honda, Andrea Dovizioso. Héctor Barberá ha estat vuité, mentre que dels pilots que competeixen amb les noves CRT, Aleix Espargaró ha acabat 15è i Ivan Silva, 20è.

stats