MOTOGP
Esports 16/12/2010

Lorenzo: “Si jo no guanyo, prefereixo que sigui campió Pedrosa abans que Rossi”

El pilot balear, actual campió del món de MotoGP, afirma que no hi ha un clar favorit per fer-se amb el títol la propera temporada

Redacció
1 min

MadridEl pilot balear Jorge Lorenzo, actual campió del món de MotoGP, ha reconegut durant l'acte de presentació d'un documental sobre la seva vida que prefereix que guanyi el mundial un pilot d'aquí: "Jo, tifosi de Pedrosa si no guanyem nosaltres", ha dit.

De cara a la propera temporada, Lorenzo creu que "no hi ha un clar favorit", si bé ha afegit que per a ell "és un honor" que molts el considerin "l'amenaça per als seus interessos". A més, el pilot balear assegura que "havent guanyat el títol aquesta temporada jo ja em sento satisfet i no m'obsessiona mantenir-lo. Si al final jo no guanyo, prefereixo que sigui Pedrosa abans que Rossi, perquè ara ja no som en el mateix equip".

Lorenzo ha presentat el documental sobre la seva vida produït per Dorna, l'empresa organitzadora del campionat del món de motocicilisme. En ell, s'explica el camí cap a l'èxit del pilot de Palma de Mallorca. Sobre el seu èxit, Lorenzo ha explicat que se sent molt satisfet d'haver estat campió "amb només 23 anys".

stats