MOTOGP
Esports 13/07/2013

Lorenzo, operat de nou de la clavícula a Barcelona

El pilot ha estat operat aquest dissabte al matí i durant els propers dies decidirà si participa a la cursa de la setmana vinent a Laguna Seca

Ara
1 min
Jorge Lorenzo, a Sachsenring / JAN WOITAS / EFE

BarcelonaDesprés de caure durant els entrenaments lliures del GP d'Alemanya aquest divendres i de doblegar-se la placa de titani que li van haver de posar per fixar-li la fractura de la clavícula que es va fer a Assen, Jorge Lorenzo ha tornat a passar per la sala d'operacions.

El pilot balear ha estat intervingut aquest dissabte al matí a l'Hospital General de Catalunya. L'operació, que ha durat dues hores, ha servit per reparar altres lesions a la clavícula.

Després de l'operació, el doctor Joaquín Rodriguez ha explicat que la caiguda de divendres va provocar "un petit moviment que requeria una nova cirurgia per tancar l'espai". El doctor ha explicat que han hagut de col·locar "una nova placa" i "10 cargols". A més, li han tret os de la pelvis per insertar-li a la clavícula per estimular la creació del call.

Durant els propers dies, el pilot decidirà si participa a la cursa que el cap de setmana vinent es disputarà al circuit de Laguna Seca.

stats