MOTOCICLISME
Esports 23/10/2011

Barberá: "Estic commocionat. Ha tornat a ser un dia duríssim per al motociclisme"

El pilot de Dosaigües rodava just darrere l'italià en el moment que el pilot d'Honda ha caigut. "Ha tornat a ser un dia duríssim per al motociclisme"

Efe
1 min

SepangEl pilot valencià Héctor Barberá (Ducati Desmosedici), que en el moment del fatal accident de l'italià Marco Simoncelli rodava darrere seu i ha estat testimoni directe del contratemps, només ha pogut dir que estava "commocionat".

"Moltes vegades s'oblida que som pilots de motos, sabem que la nostra és una professió de risc i que estem exposats a això, però també sabem que cada dia més, des de l'organització del Mundial, es vetlla per la nostra seguretat", ha explicat Barberá.

"Durant els últims anys s'ha anat treballant perquè la nostra professió sigui cada vegada menys perillosa i, tot i així, com hem pogut veure avui, hi ha moments en què la mala fortuna ens depara tragèdies com la que li ha passat a Marco Simoncelli", ha dit.

"Avui ha tornat a ser un dia duríssim pel motociclisme, hem perdut un gran company i recordaré Simoncelli com un gran rival amb el qual vaig tenir boniques batalles en el passat", ha manifestat el pilot de Dosaigües.

stats