MOTO GP
Esports 07/07/2012

Casey Stoner, el més ràpid sobre la pluja de Sachsenring

El pilot d'Honda ha fet la 'pole' en una sessió marcada per la pluja, mentre que Dani Pedrosa sortirà tercer i Jorge Lorenzo, cinquè

Ara
1 min
Stoner, en els entrenaments d'ahir

BarcelonaL'australià Casey Stoner sortirà des de la primera posició en el GP d'Alemanya que es disputa al circuit de Sachsenring. El pilot d'Honda ha estat el més ràpid en el tram final de la sessió i ha superat Ben Spies, company de Jorge Lorenzo. Ha estat la 'pole' número 42 de la trajectòria esportiva de Stoner, que ara mateix compta amb els mateixos punts que Jorge Lorenzo a la classificació (140).

Tot i que la pluja ha estat la protagonista de la sessió, en els darrers deu minuts ha parat de ploure i això ha permès que els pilots anessin millorant els temps un rere l'altre. Lorenzo, Bradl, Hayden, Spies i Crutchlow s'han anat intercanviant la primera plaça, però ha estat Stoner qui en el darrer minut s'ha fet amb la primera posició i aquest diumenge sortirà des de la 'pole'.

El català Dani Pedrosa sortirà tercer, mentre que el mallorquí Jorge Lorenzo ho farà des de la cinquena posició. El barceloní Ivan Silva ha estat el 19è classificat.

Graella de sortida - GP d'Alemanya - MotoGP

1. Casey Stoner

2. Ben Spies

3. Dani Pedrosa

4. Cal Crutchlow

5. Jorge Lorenzo

6. Stefan Bradl

7. Nicky Hayden

8. Andrea Dovizioso

9. Valentino Rossi

10. Aleix Espargaró

---

12. Héctor Barberà

19. Ivan Silva

stats