Publicitat
Publicitat

MOTOCICLISME

Cortese guanya a Austràlia i Nico Terol remunta fins a la sisena posició

El pilot d'Alcoi s'equivoca en la sortida i converteix la seva cursa a Austràlia en una constant remuntada. La cursa s'ha suspès a tres voltes del final per la pluja

Aquest no ha estat el cap de setmana de Nico Terol. Als entrenaments no va poder passar del quart millor temps i, aquest diumenge, a la cursa, s'ha equivocat en la sortida i ha hagut de remuntar posicions constantment fins acabar sisè.

La cursa l'ha guanyat Sandro Cortese, que ha liderat des de la sisena volta. I el triomf s'ha produït després que direcció de cursa hagi decidit aturar el gran premi i donar-lo per acabat a tres voltes pel final quan s'ha posat a ploure. De fet, la pluja ha estat la protagonista també de l'inici de la cursa, que s'ha endarrerit uns minuts perquè ha començat a ploure i alguns pilots han demanat poder canviar els reglatges i els pneumàtics de sec pels de mullat.

Zarco, el gran rival de Terol en la lluita per l'últim mundial de 125 cc, ha acabat tercer i, tot i retallar-li alguns punts a Terol en la classificació general, el d'Alcoi segueix liderant el Mundial.

Maverick Viñales, igual que Terol, tampoc ha fet una bona sortida i ha hagut de remuntar fins acabar vuitè.

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT