MOTOCICLISME
Esports 12/06/2011

Folger aconsegueix la primera victòria de la seva carrera a 125 cc

A Silverstone, Maverick Viñales cau quan faltaven 11 voltes pel final de la cursa i el líder del Mundial, Nico Terol, no pot passar de la vuitena posició

Nuria García
1 min
Jonas Folger.

BarcelonaJonas Folger ha aconseguit a Silverstone la primera victòria de la seva carrera al Mundial. L'alemany ha aprofitat els problemes de Nico Terol sota la pluja anglesa per pujar per primer cop al calaix més alt del podi i, de passada, retallar distàncies amb el pilot d'Alcoi en la lluita pel Mundial.

Folger s'ha col·locat primer a les primeres voltes, seguit de Zarco i de Maverick Viñales, que tot i sortir des de la pole position, ha vist com al primer revolt fins a quatre pilots el passaven i havia de remuntar. Tot i això, el de Roses ha mantingut el ritme fins a sis voltes pel final, quan les seves opcions de podi s'han esvaït després de caure. El català intentava retallar distàncies amb Zarco, però ha anat a terra.

Folger s'ha dedicat a controlar el ritme i a tenir a ratlla Zarco, que l'ha acompanyat al podi juntament amb Héctor Faubel.

stats