MOTOCICLISME
Esports 05/06/2011

Julián Simón es fractura la tíbia i el peroné de la cama dreta

El pilot de Toledo ha caigut després de ser envestit pel turc Kenan Sofuoglu quan lluitava per la segona posició al gran premi de Catalunya

Martí Molina
1 min
Julian Simon, durant la cursa, abans de patir l'accident.

MontmelóJulián Simón s'ha fracturat la tíbia i el peroné de la cama dreta al gran premi de Catalunya de Motociclisme. El pilot de Terol ha estat envestit pel darrera pel turc Kenan Sofouglu a una de les corbes més ràpides del traçat de Montmeló quan lluitava per la segona posició de la cursa de Moto2.

Sofouglu ha comès un error a la frenada per entrar a la corba i ha acabat impactant la roda del darrera de Simón, que ha sortit volant de la seva moto i ha impactat el terra a gran velocitat, primer i després ha vist com la moto li passava per sobre la seva cama, fet que li ha produït la lesió òssia, i que li impedirà disputar bona part de les curses que queden d'aquesta temporada.

Després de l'accident els dos pilots han sigut traslladats a l'hospital. I la direcció de cursa ha decidit cridar a declarar els dos corredors aquest dijous 9 de juny a les 4 de la tarda, per escoltar les versions respectives i, si ho considera oportú, depurar-ne les responsabilitats pertinents.

stats