MOTOCICLISME
Esports 24/06/2011

Bradl marca la seva sisena 'pole' de la temporada

Marc Márquez no ha pogut amb l'alemany, però ha aconseguit un meritori segon lloc a la graella. Corsi completarà la primera fila de la cursa d'aquest dissabte

Nuria García
1 min
Stefan Bradl tampoc ha tingut rival sota la pluja a Silverstone.

BarcelonaStefan Bradl ha aconseguit la seva sisena 'pole position' de la temporada després de marcar el millor temps en la sessió oficial d'entrenaments del Gran Premi d'Holanda que es disputa al circuit d'Assen. L'alemany, que només no ha sortit des de la primera posició a Silverstone (Gran Bretanya), on ho va fer Marc Márquez, no ha donat treva als seus rivals i aquest dissabte arrencarà primer.

En la primera fila l'acompanyaran Marc Márquez i Simone Corsi. El català ha aconseguit un gran temps que el permetrà sortir al costat de Bradl i de Corsi, que ha fet el tercer temps.

Pel que fa a la resta de catalans, Aleix Espargaró arrencarà sisè i el seu germà Pol, onzè. Tito Rabat ho farà des de la 19a posició, mentre que Ricky Cardús i Àxel Pons, més endarrerits, sortiran des de la 31a i la 34a posició, respectivament.

Després de la caiguda que ha patit al matí, qui no ha pogut sortir a rodar en la sessió oficial ha estat Elena Rosell. La valenciana no ha fet cap temps i, per tant, hauria de ser repescada pels organitzadors per poder prendre la sortida aquest dissabte.

stats