MOTO2
Esports 20/04/2013

Redding aconsegueix el millor temps en l'última volta i li pispa la 'pole' a Nakagami

Pol Espargaró ha tingut problemes i no ha pogut passar de la 7a posició. Nico Terol ha estat tercer i Tito Rabat, quart

Nuria García
1 min

BarcelonaScott Redding ha aconseguit el millor temps en l'últim sospir dels entrenaments oficials del GP de les Amèriques de Moto2 que se celebra aquest cap de setmana a Austin. El pilot anglès arrencarà aquest diumenge (19.20 hores, Telecinco) des de la primera posició de la graella, acompanyat per Nakagami –que ha dominat pràcticament tota la sessió– i per Terol.

El pilot d'Alcoi, que havia tingut bon ritme durant el cap de setmana, ha aconseguit situar-se en la primera fila de la graella de Moto2. Quart ha estat el català Tito Rabat, que també ha quallat una gran actuació al traçat americà.

Qui ha tingut problemes amb la seva moto ha estat Pol Espargaró. El de Granollers no ha aconseguit rodar al mateix ritme que la resta de pilots capdavanters i arrencarà des de la setena posició, obligant-lo a remuntar si vol estar al podi.

El rubinenc Jordi Torres ha marcat el 12è millor registre i Toni Elías, que ha patit una caiguda sense conseqüències a les acaballes de la sessió, 16è. Àxel Pons arrencarà 21è seguit de Ricky Cardús, que ha estat 22è.

stats