MOTO3
Esports 15/06/2013

Lluís Salom aconsegueix la 'pole' fent el millor temps de tot el cap de setmana

Maverick Viñales, que ha acabat cinquè, ha patit una caiguda i ha trencat el motor de la seva KTM durant els entrenaments oficials

Nuria García
1 min

MontmelóLluís Salom ha aconseguit fer-se amb la 'pole position' del Gran Premi de Catalunya i aquest diumenge (11 hores, Telecinco) arrencarà primer a Montmeló. El balear ha marcat el millor temps de tot el cap de setmana durant els entrenaments oficials, rebaixant els temps dels entrenaments lliures en pràcticament un segon (1:50.782).

Al seu costat arrencarà el català Álex Rins, que tornarà a lluitar pel triomf. La primera fila de la graella la completarà Miguel Oliveira mentre que Àlex Márquez, el company d'equip de Rins, sortirà quart.

Maverick Viñales, líder del Mundial de Moto3, no ha tingut una sessió plàcida d'entrenaments oficials. El de Roses ha patit una caiguda a 30 minuts per al final i, tot i que ha pogut tornar a boxes pel seu compte, ha perdut temps. Després que els mecànics li arreglessin la moto, Maverick Viñales ha tornat a pista, però no ha pogut completar els entrenaments. El català ha trencat el motor de la seva KTM a la recta principal i no ha pogut tornar a pista. el pilot ha aprofitat per passar-se per la clínica mòbil del circuit per revisar el seu peu després de la caiguda que ha patit.

Bona actuació també la d'Isaac Viñales, que ha acabat setè demostrant que pot lluitar per aconseguit un bon grapat de punts a la cursa de casa.

stats