MOTOCICLISME
Esports 01/05/2011

La FIM rep setze peticions per MotoGP 2012 i, de moment, n'accepta catorze

L'IRTA ha presentat aquestes peticions i, les 14 acceptades hauran de presentar ara un nou informe durant el GP de França, a mitjans del mes de maig

Efe
1 min

EstorilLa Federació Internacional de Motociclisme (FIM) ha rebut de l'Associació Internacional d'Equips (IRTA, per les seves sigles en anglès), un total de setze peticions de nous equips per participar en el Mundial de MotoGP de 2012, dels quals catorze han estat acceptades i dues rebutjades.

Ara, els catorze equips acceptats, que representen 21 pilots, rebran més informació de l'organització i tindran de termini fins al proper 14 de maig per lliurar un informe més complet del seu projecte per a la temporada, en què entra en vigor un nou reglament tècnic en la màxima categoria del motociclisme mundial.

Els informes seran revisats a Le Mans, en ocasió del Gran Premi de França i llavors es notificarà als equips si són acceptats o rebutjats. Els equips acceptats tindran fins al divendres 3 de juny, el primer dia del Gran Premi de Catalunya per dipositar una fiança a l'IRTA i amb posterioritat s'anunciarà la llista definitiva d'equips acceptats.

Tot aquest procés és només per als nous equips que vulguin disputar el mundial de MotoGP, ja que els que ja s'hi troben no necessiten complir aquests terminis.

stats