MOTOCICLISME
Esports 05/06/2011

Lorenzo: “Hauria estat un miracle acabar primer, però el podi era possible”

El pilot mallorquí, content amb la segona posició, diu que tenia clar que la clau de la cursa de Montmeló era fer una bona sortida

Nuria García
1 min
Jorge Lorenzo.

MontmelóJorge Lorenzo estava feliç després d'haver tornat a pujar al podi a Montmeló. El pilot mallorquí ha aconseguit ser segon, només superat per Casey Stoner. "Hauria estat un miracle acabar primer, però el podi era possible", ha reconegut Lorenzo, que ha assegurat que la segona posició és "un gran resultat".

"Sabia que Casey [Stoner] em podia passar. Ho ha fet i a partir de llavors he intentat rodar al seu costat, tot i que m'ha estat impossible. Sabíem que era clau fer una bona sortida, l'hem fet, i després m'he preparat mentalment per, quan arribés el moment que Casey em superés, intentar anar amb ell", ha explicat l'encara líder del Mundial.

Sobre la possibilitat de rodar amb pluja, Lorenzo ha comentat que prefereix les curses en sec, menys caòtiques. "Potser els espectadors volen curses en què passin més coses, però per nosaltres, pilotar amb pluja no és agradable", ha dit el pilot balear, que ha explicat que, quan han començat a caure quatre gotes, "ha estat dur no perdre la concentració en les últimes voltes, especialment en els últims revolts".

stats