MOTOCICLISME
Esports 10/06/2011

Stoner també marca el millor temps amb la pista mullada

Marc Márquez ha aconseguit el segon millor temps en la segona sessió d'entrenaments de Moto2. Pol Espargaró ha estat sisè i Àxel Pons, vuitè

Redacció
1 min
Casey Stoner, al seu box parlant amb els seus mecànics.

SilverstoneCasey Stoner ha marcat també el millor temps en la segona sessió d'entrenaments lliures a Silverstone. L'australià, que ja ha marcat el millor temps en els primers entrenaments, no ha donat opció a la resta dels seus rivals quan han tornat a la pista. Els pilots de MotoGP s'han trobat l'asfalt mullat, després que els pilotos de la categoria petita hagin completat la segona sessió sota la pluja.

Això ha provocat que cap dels pilots de la categoria reina pogués millorar els registres que havien aconseguit al matí. Stoner ha marcat un 2:15:666, 12 segons més lent que el que ha aconseguit en la primera sessió. Pel darrere, Simoncelli també ha aconseguit, igual que al matí, el segon millor temps. El mallorquí Jorge Lorenzo ha acabat cinquè, mentre que Toni Elías ha aconseguit el desè millor temps.

A 125 cc, la sessió ha estat marcada per la pluja que ha caigut sobre Silverstone. El millor temps de la segona sessió dels lliures ha estat novament per a Johann Zarco, seguit de Daqnny Webb i de Jonas Folger. Nico Terol ha estat setè i Maverick Viñales ha acabat vuitè, just pel darrere del líder del Mundial.

A Moto2, Marc Márquez ha aconseguit el segon millor registre, només pel darrere de Randy Krummenacher. Pol Espargaró ha aconseguit el sisè millor temps i Àxel Pons el vuitè, mentre que el debutant Jordi Torres ha estat vintè i Tito Rabat, 24è. Degut a la pluja, Aleix Espargaró, juntament amb dotze pilots més, no han pogut marcar cap temps.

stats