Motociclisme
Esports 02/06/2011

Toni Elias: “Necessito temps i demano paciència. Segur que millorarem”

El manresà ha reconegut que el retorn a MotoGP li està costant més del previst, però assegura que tant ell com l'equip estan treballant al màxim per revertir aquesta dinàmica

Martí Molina
1 min
Toni Elias, amb la resta de pilots que han participat en la roda de premsa.

MontmelóToni Elias ha reconegut que el retorn a MotoGP li està costant més del previst, però assegura que tant ell com l'equip estan treballant al màxim per revertir aquesta situació i aconseguir millors classificacions a les curses. Una situació per la qual demana "temps i paciència", perquè el manresà està convençut que els resultats "milloraran".

"Després de guanyar el mundial de Moto2 sabia que MotoGP seria una història diferent. Però és el que hi ha. La meva motivació seguirà intacta. Prefereixo pensar que l'important del mundial no és com comença sinó com s'acaba. El més important és seguir creixent"; ha dit Toni Elias a la prèvia del Gran Premi de Catalunya de Motociclisme.

"L'últim cop que vaig estar a MotoGP aconseguia millors posicions. No havia notat aquests problemes abans. L'única solució és seguir empenyent per arribar on volem. Continuaré treballant. Necessito temps i demano paciència. Segur que millorarem", ha afegit el manresà, que ha assegurat que "cada dia intentem trobar solucions. Segueixo pensant que treballant dur ho aconseguirem. No només és difícil per a mi; també ho és per tot l'equip. Estic segur que millorarem i que estarem millor en el futur".

stats