MOTOCICLISME
Esports 18/12/2010

Viñales i Gadea disputaran el mundial de 125 cc de la mà de Paris Hilton

El català Maverick Viñales i el valencià Sergio Gadea, amb Paris Hilton, presenten l'equip Supermartxé Aprilia i la moto amb la que correran el mundial de 125 cc

Redacció
1 min
Sergio Gadea, Paris Hilton i Maverick Viñales han presentat el nou equip.

MadridEl català Maverick Viñales i el valencià Sergio Gadea disputaran el proper campionat del món de motociclisme a la categoria de 125 cc de la mà de la mediàtica Paris Hilton.

Avui s'ha presentat l'equip Supermartxé Aprilia en el que correran els dos pilots amb una cridanera Aprilia RSA 125 cc. Durant la presentació, Hilton va assegurar que anirà als circuit sempre que la seva agenda s'ho permeti. L'escuderia, que és propietat de Raúl Romero i que tindrà a Ricard Jové com a director tècnic, comptarà amb el tècnic italià Rosano Brazzi, que entre d'altres va ser el responsable de la preparació de les motos dels italians Max Biaggi i Valentino Rossi.

Maverick Viñales ha explicat que arriba a l'equip amb "molta il·lusió" i que el seu principal objectiu serà aprendre el més aviat possible per aconseguir bons resultats. Sergio Gadea, per la seva banda, ha explicat que per a ell, aquesta és una temporada "importantíssima". El pilot de Puzol és el primer pilot d'aquest equip que té com a objectiu lluitar pel campionat del món.

stats