MOTOCICLISME
Esports 02/06/2011

Jorge Lorenzo considera que el traçat de Montmeló s'adapta millor a la seva Yamaha

El pilot mallorquí explica que amb els revolts ràpids del Cirucit de Catalunya pot treure més profit de la seva moto, en comparació amb l'anterior cursa de Le Mans

Martí Molina
1 min
Jorge Lorenzo gesticula davant la mirada de Valentino Rossi.

MontmelóJorge Lorenzo es mostra optimista de cara al Gran Premi de Catalunya de Motociclisme d'aquest diumenge ja que el traçat de Montmeló "s'adapta millor" a la seva Yamaha que no pas el de Le Mans, on es va disputar l'última prova de MotoGP.

"Le Mans té corbes més lentes i jo prefereixo les ràpides que és on puc treure partit de la velocitat de la moto en corba. Per tant, a priori ha de ser millor aquesta cursa en comparació amb la de Le Mans", ha dit Lorenzo.

El mallorquí, que ha assegurat que a la prova de Montmeló s'hi sent "com a casa", ha reconegut que va tenir problemes en l'anterior cursa a França. "Mai no vam tenir una bona posta a punt de la moto. Vam fer tot el possible per tenir la millor eina abans de la cursa i allà vaig donar-ho tot. Però la meva condició física tampoc era la millor i vam perdre uns segons al final". En qualsevol cas, el corredor de Yamaha és optimista i que "és qüestió de temps" tenir una moto millor.

D'altra banda, Valentino Rossi ha explicat que el de Montmeló és un dels seus "circuits favorits. Pels revolts, els aficionats, perquè pots apurar les frenades i intentar els avançaments" a més d'un punt. Tot i això, ha reconegut que aquest any, amb la nova Ducati, "cada circuit és una història nova". I per això s'ha mostrat incapaç de fer qualsevol pronòstic a l'espera de començar l'activitat aquest divendres.

stats