MOTOCICLISME
Esports 16/09/2011

Suspesa la segona sessió d'entrenaments lliures a MotorLand

Una avaria interna en un dels transformadors del circuit ha desencadenat una fallada en el subministrament elèctric. L'activitat es reprendrà aquest dissabte

Redacció
2 min
La segona sessió d'entrenaments s'ha suspès a Motorland. FÉLIX ORDÓÑEZ / REUTERS

AlcanyísUna avaria interna en un dels transformadors del circuit ha desencadenat una fallada en el subministrament elèctric a Motorland, que ha obligat a suspendre la segona sessió d'entrenaments lliures del Gran Premi d'Aragó.

Tot i que el circuit i l'organització han estat treballant després de la decisió del transformador, no ha estat possible reprendre l'activitat a pista després de la segona sessió d'entrenaments lliures de 125 cc. El problema s'ha trobat i s'ha solucionat canviant el transformador per un de nou. Després de tenir estabilitzat el servei de corrent, s'han detectat petites anomalies com a conseqüència dels errors del primer transformador. Per tant, en no tenir la total certesa que es pogués mantenir correctament el subministrament, s'ha decidit cancel·lar les dues últimes sessions d'avui (les segones tandes de lliures de MotoGP i de Moto2) i recuperar aquest temps aquest dissabte al matí per no modificar els horaris dels entrenaments oficials. En les primeres sessions de lliures d'aquest divendres els més ràpids han estat Terol en 125 cc, Márquez en Moto2 i Pedrosa en MotoGP.

Normalitat per les dues últimes jornades

Per dissabte està programada una única sessió d'entrenaments lliures però a la qual se li sumarà el temps de la segona sessió de lliures d'aquest divendres. Així, els primers a saltar a la pista seran els pilots de 125cc a les 8:45 h i estaran en pista fins a les 09:25 h. Després d'ells arribarà el torn de MotoGP que sortiran a pista a les 9:35 h i estaran en pista fins a les 10:50 h. Finalment, a les 11:00 h sortiran els pilots de Moto2 i estaran en pista fins a les 12:15 h.

D'altra banda, la sessió de qualificació seguirà el mateix horari amb la de 125cc a les 13:00 h, la de MotoGP a les 13:55 h i la de Moto2 a les 15:10 h. El diumenge tot seguirà amb els mateixos horaris amb els warm up des de les 8:40 h i fins les 10:00 h i amb les tres carreres del dia: 125cc a les 11:00 h, Moto2 a les 12:15 h i MotoGP a les 14: 00h.

stats