MOTOCICLISME
Esports 20/03/2011

Nico Terol aconsegueix el primer triomf i tanca un cap de setmana rodó

El pilot d'Alcoi, que ha dominat tots els entrenaments i el warm-up, ha aconseguit guanyar amb comoditat la primera cursa del Mundial i s'ha adjudicat la volta ràpida

Nuria García
1 min
Nico Terol ha rodat a un ritme que els seus rivals no han pogut seguir.

BarcelonaNico Terol ha tancat amb un gran triomf un cap de setmana rodó, en què ha dominat de principi a fi la primera cursa del Mundial al circuit de Losail, a Qatar. El pilot d'Alcoi ha superat amb comoditat els seus rivals i ja en les primeres voltes ha aconseguit distanciar-se d'ells, un avantatge que amb el pas de les voltes s'ha incrementat fins a 14 segons.

El pilot valencià ha fet una gran sortida –tenia la pole position– i no ha perdut la primera posició. El ritme alt que ha marcat Terol des del principi no ha estat seguit per la resta dels seus rivals. I és que fins i tot ha aconseguit rodar en un temps més ràpid que el que va marcar dissabte, quan va aconseguir la pole.

Al darrere, l'emoció l'han posat Efrén Vázquez, Gadea, Faubel i Cortese, que han lluitat per la segona posició fins a la darrera corba. Finalment, l'alemany Sandro Cortese ha estat segon, per davant de Sergio Gadea, que ha completat el podi.

L'únic català de 125 cc, Maverick Viñales, que debuta aquesta temporada al Mundial, ha aconseguit un meritori novè lloc.

stats