DAKAR 2011
Esports 07/01/2011

Laia Sanz: "Estem pagant l'errada de la tercera etapa"

La pilot catalana surt sempre endarrerida per la seva classificació i ha de rodar durant totes les etapes darrere de pilots que són més lents que ella

Redacció
1 min
Laia Sanz, durant l'etapa entre Calama i Iquique. / MEDIAGÉ COMUNICACIÓN

IquiqueLaia Sanz i Jordi Arcarons van viure una etapa complicada, "la més dura des que hem començat", tal i com va comentar Laia Sanz. 423 quilòmetres de terreny destrossat, amb molt fesh-fesh i pedres amagades, però el més complicat era rodar a la zona mitja del grup.

"Estem pagant l'errada de navegació que vam patir en la tercera etapa. Allà vam perdre més de mitja hora i la conseqüència és que, des de llavors, anem més endarrerits a la classificació i sortim massa enrere", diu Laia, i Arcarons afegeix: "És com estar a una xarxa de la que és gairebé impossible escapar. Anem tot el dia darrere de pilots que van més lents i, com que hi ha tan poca visibilitat, si intentes passar-los has d'assumir un risc altíssim i la pista està plena de trampes".

"Ens hem trobat tants pilots caiguts a la pista que aviat ho he tingut clar. Un m'ha passat i 10 quilòmetres més tard me l'he trobat al terra. Després n'he vist un altre que estava molt malament al terra. Has de tenir molta paciència i acceptar la situació, sinó, saps a què t'exposes. En Jordi i jo hem tirat junts per ajudar-nos mútuament", va comentar la pilot catalana.

Laia Sanz i Jordi Arcarons van arribar en les posicions 64 i 65 respectivament, a poc menys de dues hores del vencedor de l'etapa. En la general, la pilot catalana és 53 i el seu veterà motxiller, 54. Laia, a més, és la segona classificada en la categoria femenina.

stats