DAKAR 2011
Esports 07/01/2011

Coma: "Tenia ganes d'arribar, no s'acabava mai"

El pilot d'Avià ha destacat la duresa de la sisena etapa del Dakar, en què ha estat quart, i ha assegurat que el tram final de la jornada se li ha fet interminable

Redacció
1 min
Marc Coma, primer a l'arribada, davant Despres.

AricaEl pilot català de motos Marc Coma ha destacat la duresa de la sisena etapa del Dakar, en què ha estat quart, i ha assegurat que el tram final se li ha fet interminable. "Tenia moltes ganes d'arribar, no s'acabava mai", ha dit Coma, que segueix líder de la general amb 8:48 d'avantatge sobre el francès Cyril Despres.

El pilot ha comentat que l'etapa, entre Iquique i Arica, ha estat, juntament amb la de dijous, la més exigent del Dakar, tot i que segons les previsions, "encara queda el pitjor". "Ha estat molt desagradable, els quilòmetres no passaven. Ha estat un dia dur, dels habituals abans de l'etapa de descans", ha explicat Coma. El pilot d'Avià ha admès que ha començat la jornada amb certa preocupació pel seu estat físic després de la caiguda de dijous, tot i que es va sentir en bones condicions.

Dissabte, en la jornada de descans, el pilot tractarà de "carregar piles al màxim" per seguir el bon camí al ral·li, on està complint amb el seu objectiu. "Volia arribar aquí amb opcions i és el que hem fet, així que estic més que content", ha expressat.

stats